Συμπληρώματα Διατροφής

 

Τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν πλέον σημαντικό μέρος της καθημερινής μας προσπάθειας στη κάλυψη των διατροφικών μας αναγκών, κυρίως από ομάδες τροφών που παραλείπουμε να λαμβάνουμε. Δεν είναι φάρμακα, ούτε υποκαθιστούν κυρίως γεύματα. Αποτελούν συμπυκνωμένες πηγές, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, με στόχο την εξισορρόπηση του ημερήσιου διαιτολογίου και τη λήψη σημαντικών βιταμινών, ιχνοστοιχείων φυτικών ινών κ.α. που υπάρχουν στην διατροφική μας πυραμίδα.

Διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία και μπορούμε να τα βρούμε σε χάπια, παστίλιες, κάψουλες κ.α. καθώς επίσης και σε φακελάκια σκόνης όπου διαλύονται στο νερό, σε φιαλίδια με σταγονόμετρο, έτσι ώστε να λαμβάνονται στις κατάλληλα προμετρημένες ποσότητες, ανάλογα την ηλικία του ατόμου, τον σκοπό λήψης του κ.α. Σχετικές έρευνες έχουν αποδείξει πως η χρήση συμπληρώματος διατροφής, μπορεί να καλύψει διατροφικές ανάγκες του γενικού πληθυσμού, που μπορούν να βοηθήσουν στη πρόληψη ασθενειών, στη παροχή ενέργειας στον οργανισμό μας από την έντονη καθημερινότητα, τη βελτίωση του αμυντικού συστήματος κλπ.

Η VASPMEDICAL , με γνώμονα όλα τα παραπάνω και έχοντας σαν προτεραιότητα της την υγεία των πελατών της, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στο τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής.

CARNILIFE

ΤΟ CARNILIFE: Είναι σημαντικό για την παραγωγή ενέργειας και για τον μεταβολισμό των λιπών Μειώνει το λιπώδη ιστό Μειώνει το αίσθημα κόπωσης Βελτιώνει την αντοχή στην άθληση Ενδείξεις: Η καρνιτίνη ...

GLUCOLIFE

Το GLUCOLIFE: Προσφέρει διατροφική υποστήριξη για υγιείς αρθρώσεις και χόνδρους ∆ιατηρεί τους τένοντες και τους συνδετικούς ιστούς ελαστικούς Ενδείξεις: Προσφέρει διατροφική υποστήριξη για υγιείς αρθρώσεις και χόνδρους. Είναι συνδυασμός Γλυκοζαμίνης ...

Μοιραστείτε το !!!