Νέα συνεργασία ACERBIS & VASPMEDICAL .

Με ιδιαίτερη χαρά ,ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την ACERBIS -Greece ,όσον αφορά τα προιόντα των συμπληρωμάτων διατροφής που παράγουμε και διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά.

VASPORAL ELECTROLYTES ,CARNI LIFE ULTRA & GLOUCO LIFE ULTRA

τα οποία θα ανταποκριθούν με τον καλλίτερο τρόπο στην κάλυψη των αναγκών βελτίωσης & ενυδάτωσης αθλητών και αθλούμενων για όλα τα σπόρ η τον περίπατο.

Από το 1973

Η Acerbis ασχολείται με τον κόσμο του αθλητισμού. Η εμπειρία και οι γνώσεις που έχουν αποκτηθεί με την πάροδο των χρόνων έχουν οδηγήσει
στην δημιουργία μίας επιχειρηματικής μονάδας αφιερωμένης στην ανάπτυξη αυτού του επιχειρηματικού τομέα. Η Acerbis ειδικεύεται στην σύλληψη, υλοποίηση και εμπορία τεχνικών ενδυμάτων και αξεσουάρ για αθλητικές δραστηριότητες, όπως Τρέξιμο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και για ελεύθερο χρόνο. Το πάθος, η συνεχής αναζήτηση νέων υλικών, η καινοτομία και ο σχεδιασμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων Acerbis που επιτρέπουν στην εταιρεία να είναι στην πρώτη θέση στην ιταλική και διεθνή αγορά.

Ευχαριστούμε τον κ Leonardo Curatolo ,αντιπρόσωπο & εμπορικό διευθυντή Ελλάδας για την εμπιστοσύνη στα υψηλών προδιαγραφών προιόντα μας.

Μοιραστείτε το !!!